Kožené sandále vždy skladujte na chladnom a suchom mieste, aby ste zabránili vzniku plesní, ktoré môžu poškodiť kožený materiál a spôsobiť nepríjemný zápach. Najlepšie je uchovávať kožené sandále mimo dosahu priameho slnečného svetla alebo zdrojov tepla, pretože nadmerné teplo alebo vystavenie slnečnému žiareniu môže tiež poškodiť kožu a spôsobiť jej vysychanie alebo praskanie.



Okrem toho je dôležité uchovávať kožené sandále v priedušnej skladovacej nádobe alebo vrecku, pretože to pomôže zabrániť hromadeniu vlhkosti a ochrániť ich pred prachom a nečistotami.




Strostlivosť o kožené sandále a šľapky z našej ponuky je veľmi jednoduchá. Prach stačí utrieť suchou handričkou a prípadné nečistoty mierne navlhčenou textíliou. V prípade namočenia nechajte obuv voľne uschnúť (nie na priamom slnku).
Na čistenie nepoužívajte žiadne krémy a iné prípravky na čistenie obuvi!



Dodržiavaním týchto jednoduchých tipov na skladovanie môžete pomôcť zabezpečiť, aby vaše kožené sandále zostali v najlepšom stave a vydržali dlhé sezóny.



My v Μaraki.sk vám pribalíme ku každému páru kožených sandálov priedušné bavlnené vrecúško, v ktorom ich môžete bezpečne uchovávať, aby vám robili radosť dlhé roky.

Dámske kožené kabelky a sandále